onsdag 13. april 2011Vi dro opp til næra på fredag,innom hytta og fikk pakket ut litt greier,så satte vi kursen opp til Nord næra,vi delte oss opp og gikk til grom plassene som vi hadde sett oss ut,for noen ble dette en veldig bra,andre ikke så bra. Det blåste noe helt sinnsykt,sekker og stikker blåste overende,heldigvis så var det ikke blank is,eller så hadde vi vært fort nede på sørnæra.. Etter hjemkomst så ble det innveiing,Tommy fikk 22300 gr,Fjellis 19900 gr.Jørn 10000 gr,Kirsti 10000 gr,Undertegnede (F-W) 5400 gr. Etter en lang dag på isen var det klart for litt mat,det ble servert Reinsdyrnakke(stekt i 10 t på 90 grader)med kantarellstuing,og brokkoli,noe alle syntes var veldig godt(tror jeg). Etter hyggelig samvær med kortspill,falt natten på og drømmen om det store fisket på lørdag.
Det ble sørnæra som sto for tur lørdag,jevnt fordelt rundt på vannet,og fisken var ikke lett og finne,det skulle vise seg at den sto ganske langt inn.
Det var kjempevær,sol og nesten vindstille. Den som fikk mest fisk i dag,var også Tommy,ca 12000 gr,Fjellis 11300 gr, jeg 5700 gr,Kirsti 3900 gr, Jørn 3700 gr. Det var som vanlig en kjenpetur,med hyggelig samvær,god mat,(noe drikke) og ellers ett bra fiske. Takk for turen folkens,vi gleder oss til neste tur. NÅ ER DET MEITING SOM GJELDER,NITELVA PÅ RÆLINGEN I MORGEN,ALT ER RIGGET OG PAKKET I BILEN LEGGER OGSÅ UT NOEN BILDER FRA TUREN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar